Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτή είναι η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από μερικές ώρες ο Τόλης Βοσκόπουλος. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης “έφυγε” από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του, σε ηλικία 80 ετών.

Βράχοι στο πλευρό του, κάθε φορά που χρειαζόταν να παλέψει για τη ζωή του, βρισκόταν η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου. Οι δύο γυναίκες είχαν απεριόριστη αδυναμία στον Τόλη Βοσκόπουλο και η είδηση του θανάτου του τις έχει συγκλονίζει. Μπορεί η τελευταία περίοδος να ήταν δύσκολη για τον τραγουδιστή, ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες, όλα έδειχναν διαφορετικά.

Τότε, τα Χριστούγεννα του 2020, ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με την Άντζελα Γκερέκου και τη Μαρία Βοσκοπούλου στόλιζαν το σπίτι τους για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Ευδιάθετοι, αγαπημένοι και έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, όλοι μαζί πόζαραν στο φωτογραφικό φακό της Μαρίας Βοσκοπούλου.

Την εν λόγω οικογενειακή φωτογραφία είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τόλης Βοσκόπουλος, στέλνοντας τις ευχές του για το νέο έτος. Αυτή η φωτογραφία είναι και η τελευταία που είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του ο μεγάλος καλλιτέχνης. 

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More