Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτοί είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος “έφυγε” από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια, τους φίλους, τους πρώην συνεργάτες του αλλά και τους θαυμαστές του. Η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν και να τον χειροκροτήσουν για τελευταία φορά.

Την εποχή που ο Τόλης Βοσκόπουλος μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και φυσικά ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα “ON Time”, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο. Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Read More

And More