Τόλης Βοσκόπουλος: Δυναμική επιστροφή με μια μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο!

Με μια μεγάλη συναυλία που θα αποτελέσει το talk of the town επιστρέφει ο Τόλης Βοσκόπουλος στον Πειραιά και το Βεάκειο Θέατρο. Το TLIFE θα είναι ο χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς και θα σου μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στον Πειραιά.
Ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής κάνει το δυναμικό come back του με μια ξεχωριστή συναυλία στις 6 Ιουλίου στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε για να τιμηθεί και φυσικά να χαρίσει στον κόσμο μια ανεπανάληπτη βραδιά τραγουδώντας στο υπέροχο θέατρο του Πειραιά τις αξεπέραστες επιτυχίες του.
Ο Δήμος Πειραιά τον καλεί με σκοπό να τον τιμήσει για τη σπουδαία προσφορά του στην ελληνική μουσική, το θέατρο και το κινηματογράφο. Θα είναι μια βραδιά γεμάτη από αγαπημένες μελωδίες, σπουδαία τραγούδια και φυσικά την ανεπανάληπτη φωνή του Τόλη να δονεί την ατμόσφαιρα στο Βεάκειο.

Θα είναι μέσα σε μια νύχτα ένα πέρασμα από τα καλύτερα μας χρόνια, γεμάτο αναμνήσεις, συγκίνηση και νοσταλγία για όσα ζήσαμε ακούγοντας και πάλι τα τραγούδια του σημάδεψαν τις πιο έντονες στιγμές της ζωής μας. Γιατί ένα από τα στοιχεία που δημιούργησαν τον μύθο του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν και η διαχρονική δύναμη των τραγουδιών του. Η ασύγκριτη διάρκεια τους μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Ο μύθος του ελληνικού τραγουδιού, λοιπόν, επιστρέφει στη γενέτειρά του που τον υποδέχεται με τιμές, όπως του αρμόζει για μια βραδιά γεμάτη σεβασμό και αγάπη προς τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Read More

And More