Τόλης Βοσκόπουλος: Μαζί με την κούκλα κόρη του καμάρωσαν την Άντζελα Γκερέκου στο Ηρώδειο

Στις 2 Αυγούστου του 1996 ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σήμερα, 22 χρόνια μετά εξακολουθούν να είναι μαζί και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον τόσο στα εύκολα όσα και στα δύσκολα. Καρπός του έρωτά τους είναι η 17χρονη σήμερα Μαρία που στηρίζει τους γονείς της σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα. Η Μαρία, ήδη από μικρή ηλικία της άρεσε να ακούει τα τραγούδια του μπαμπά της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στις πρώτες θέσεις προκειμένου να θαυμάσει τον μπαμπά της.

Το βράδυ της Δευτέρας, οι ρόλοι άλλαξαν και ο Τόλης με την Μαρία βρέθηκαν στο Ηρώδειο ώστε να στηρίξουν την θεατρική προσπάθεια της Άντζελας η οποία συμμετείχε στην παράσταση ”Έρωτες και Θρήνοι Γυναικών”. Ο Τόλης, έχοντας στο πλευρό του μια δυναμική και πολυτάλαντη γυναίκα, βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της, την συμβουλεύει και την στηρίζει σε κάθε της βήμα είτε αυτό είναι στον χώρο της πολιτικής είτε στο χώρο της υποκριτικής.

Πατέρας και κόρη παρακολούθησαν την παράσταση και έπειτα πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Μαρία Βοσκοπούλου, Τόλης Βοσκόπουλος

Μαρία Βοσκοπούλου

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η έμφυλη ταυτότητα, η καταπίεση στην κοινωνική και ιδιωτική ζωή, η βία εναντίον των γυναικών αλλά και η πολύπλοκη –τουλάχιστον για τους άντρες– γυναικεία ψυχοσύνθεση βρίσκονται στον πυρήνα πολλών έργων του Ευριπίδη. Ο σκηνοθέτης Πάνος Αγγελόπουλος αναζήτησε επτά ευριπίδειες ηρωίδες γνωστών τραγωδιών, που διατηρούν τη δύναμη τους μέσα στο χρόνο την «Άλκηστη», την «Ανδρομάχη», τη «Μήδεια», την «Ιφιγένεια», την «Ελένη», την «Εκάβη» και την «Ηλέκτρα» και δημιούργησε την πρωτότυπη σκηνική σύνθεση «Έρωτες & Θρήνοι Γυναικών». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται Άννα Φόνσου, Άντζελα Γκερέκου, Κατερίνα Διδασκάλου, Θεοδώρα Τζήμου, Βασιλική Τρουφάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μυρτώ Γκόνη, ενώ συμμετέχει και η σοπράνο Τζένη Δριβάλα

Άννα Φόνσου, Άντζελα Γκερέκου, Κατερίνα Διδασκάλου, Θεοδώρα Τζήμου, Βασιλική Τρουφάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μυρτώ Γκόνη

Άντζελα Γκερέκου

Φωτογραφίες NDP

Επιμέλεια κειμένου: Άννα Καντζηλιέρη

Read More

And More