Τόλης Βοσκόπουλος: Μετά την περιπέτεια υγείας… επιστρέφει στις πίστες!

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του το καλοκαίρι, ετοιμάζεται για το μεγάλο come back…
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο 75χρονος αγαπημένος τραγουδιστής αναρρώνει στο σπίτι με την οικογένειά του και το χειμώνα αναμένεται να βρεθεί και πάλι στην πίστα, και μάλιστα με την άδεια του γιατρού του.
“Τον είδα πρόσφατα, είναι πολύ καλά στην υγεία του, μπορεί να ανέβει στην πίστα, να κάνει συναυλίες και ό,τι άλλο θέλει, γιατί το πρόβλημα το άφησε πίσω και δεν θα χρειαστεί να κάνει κάτι άλλο για αυτό”, αποκάλυψε ο Ελληνοϊορδανός θωρακοχειρουργός Γαβριήλ Νταχάμπρε, που χειρούργησε τον τραγουδιστή τον Ιούλη και συμπλήρωσε: “Η ψυχολογία του είναι εξαιρετική, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο. Ο άνθρωπος που συνάντησα ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε”.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος υποβλήθηκε σε ανοικτό χειρουργείο (θωρακεκτομή) διάρκειας 3,5 ωρών, στη διάρκεια του οποίου αφαιρέθηκε ένας όγκος μικρών διαστάσεων. Και τώρα είναι πια στο στάδιο της ανάρρωσης!