Τόλης Βοσκόπουλος: Το σκάνδαλο με την Τζούλια Παπαδημητρίου και την “κόρη” τους που τον σημάδεψε

Το Εφετείο Αθηνών κήρυξε άκυρη την 12773/11-2-1986 πράξη εκούσιας αναγνώρισης της Χαράς. Οι δικαστές δέχτηκαν ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε την πράξη αναγνώρισης του παιδιού του. Ως αποτέλεσμα η Χαρά έχασε το δικαίωμα της διατροφής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 1984 ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Τζούλια Παπαδημητρίου με την οποία άρχισαν να ζουν μαζί το 1985. Στις 8 Φεβρουαρίου του 1986 γεννήθηκε η Χαρά εκτός γάμου και ο γνωστός τραγουδιστής έσπευσε να αναγνωρίζει την – μέχρι τότε – μοναχοκόρη του. Το 1990 Τζούλια και Τόλης παντρεύονται, ενώ έξι χρόνια μετά χωρίζουν.

Το 2005 η αδερφή του τραγουδιστή, Γαρυφαλιά (Γκάρυ) Βοσκοπούλου, του αποκάλυψε πως η Χαρά δεν είναι κόρη του και ο ίδιος ξεκίνησε άμεσα τον δικαστικό αγώνα. Ορίστηκαν τρία ραντεβού όπου η Χαρά θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε ιατρείο για την απαραίτητη εξέταση DNA, ωστόσο δεν πήγε ποτέ. 

Η υπόθεση έληξε τελικά λίγους μήνες πριν από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή με την απόφαση του Άρειου Πάγου να επιβεβαιώνει πως η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετο Βοσκοπούλου.

πηγή: newsit.gr

Read More

And More