Tom Cruise – Katie Holmes: Η πρώτη συνάντηση μετά το χωρισμό!

Μπορεί η αίτηση διαζυγίου που έκανε η Katie Holmes να ξάφνιασε και τον ίδιο τον Tom Cruise αλλά φαίνεται πως είναι ώριμοι αρκετά ώστε να κάνουν το καλύτερο για την κόρη τους, Suri.

Ο Τom Cruise, σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων μέσων, θα παραβρεθεί μαζί με την πρώην σύζυγο του Katie Holmes την πρώτη ημέρα που θα πάει σχολείο η μικρή τους κόρη!

Η Suri μέχρι σήμερα είχε δασκάλα στο σπίτι όπου της έκανε μαθήματα και δεν είχε δει ποτέ πως είναι να πηγαίνεις σχολείο και να ζεις όπως όλα τα φυσιολογικά παιδιά. Αυτό θα αλλάξει όμως αφού πλέον την πλήρη κηδεμονία της έχει η Katie και αποφάσισε να την στείλει σε ένα από τα καλύτερα.

Ο Tom που δεν θέλει να χάσει τίποτα από τη ζωή της κόρης του αποφάσισε να παραμερίσει για λίγο τους εγωισμούς και να βρεθεί κι εκείνος την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Δεν κρύβει μάλιστα και την επιθυμία του να μην διαταράξει την ηρεμία των υπόλοιπων παιδιών αλλά και γονέων, γι’ αυτό και ίσως να μπει στον χώρο του σχολείου από την πίσω πόρτα.

Το σίγουρο είναι πάντως πως η πρώτη ημέρα που θα ξανά συναντηθούν οι δύο πρώην σύζυγοι όλα τα βλέμματα ανά τον κόσμο θα είναι στραμμένα επάνω τους!

Read More

And More