Tom Hanks: Ενθουσιασμένος ως επίτιμος Έλληνας πολίτης! Δες την ανάρτησή του στο instagram!

“Το 2020 αρχίζει για μένα ως επίτιμος πολίτης όλης της Ελλάδας! Χρόνια πολλά”! Έγραψε το απόγευμα της Πέμπτης ο Τom Hanks, που εδώ και λίγες μέρες έχει πολιτογραφηθεί ως Έλληνας με απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου!

Ο διάσημος ηθοποιός  που είναι πάνω από 30 χρόνια παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, αποδέχθηκε και δημόσια την τιμητική πολιτογράφησή του ως Έλληνα  με μια φωτογραφία με την σκιά του να πέφτει πάνω σε ένα αρχαίο άγαλμα!

Σύφωνα με το ΑΠΕ, Η τιμητική πολιτογράφηση του Tom Hanks και της οικογένειάς του αποτελεί πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί στο παρελθόν με τον διάσημο ηθοποιό και σε συζήτηση που είχαν σχετικά με θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε στη σχετική πρόταση, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον συνομιλητή του.

Τελικά ο διάσημος ηθοποιός όντως ενθουσιάστηκε που είναι πλέον επίτιμος Έλληνας πολίτης! Ο ίδιος έχει δηλώσει και έμπράκτως ότι λατρεύει τη χώρα μας αφού περνάει σχεδόν όλα τα καλοκαίρια του στην Αντίπαρο όπου έχει δικό του σπίτι!

Read More

And More