Tom Hanks – Rita Wilson: Το σπίτι στην Αντίπαρο και η άγνωστη επένδυση στην Πάτμο!

Η αγάπη του Tom Hanks για την Ελλάδα είναι γνωστή, μιας και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Rita Wilson τον μύησε από νωρίς στα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της Ελλάδας, αλλά και στις θρησκευτικές παραδόσεις της χώρας που τιμούν ιδιαίτερα και οι δυο τους. Πώς ξεκίνησε όμως η σχέση αγάπης με την Αντίπαρο και ποια είναι η άγνωστη επένδυση που έκαναν πριν τέσσερα χρόνια στην Πάτμο;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, το καλοκαίρι του 1999, οι δυο τους παίρνουν την απόφαση να κάνουν μια καλοκαιρινή κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με θαλαμηγό. Mε προτροπή του καπετάνιου «πιάνουν» Αντίπαρο και ξετρελαίνονται με το νησί όπου γυρίστηκε κάποτε η Μανταλένα. Έπειτα από τρία χρόνια και χάρη στη φίλη τους, Μαριάννα Λάτση, την επιλέγουν και πάλι για ολιγοήμερες διακοπές. Το 2004, όμως, αποφασίζουν να την κάνουν δεύτερο σπίτι τους αγοράζοντας μια έκταση ανάμεσα στα Γλυφά και στη Χώρα.

Σε μια έκταση περίπου 6 στρεμμάτων χτίζουν το εντυπωσιακό σπίτι τους, 450 τετραγωνικών, σε νησιωτικές γραμμές, την επίβλεψη του οποίου αναλαμβάνει η πολιτικός μηχανικός Χρυσούλα Τζάλα. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην κατασκευή του σπιτιού και διαθέτουν σχέδια και φωτογραφίες από το κτίριο έχουν υπογράψει χαρτιά ότι για να διαρρεύσει κάτι στα ΜΜΕ, θα πρέπει πρώτα να πάρουν την έγγραφη άδεια από το δικηγορικό γραφείο του ζευγαριού, που βρίσκεται στο Λονδίνο.

Η βίλα, πάντως, διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και έναν ξενώνα, που συχνά χρησιμοποιεί η Nia Vardalos με την οικογένειά της. Άλλωστε η Nia και η Rita είναι πολύ καλές φίλες, με τον Tom Hanks να έχει κάνει την παραγωγή σε όλες τις ταινίες της Vardalos. Διαθέτει ιδιωτική παραλία, στην οποία συχνά βρίσκονται σκάφη διάσημων φίλων τους.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, αφού το ζευγάρι εκνευρίζεται με τους παπαράτσι. Ωστόσο, όταν πέρσι επισκέφτηκαν το αγαπημένο εστιατόριο του Tom στην κοντινή Σίφνο, το Ω3, δεν δυσκολεύτηκε να βγάλει selfie με το προσωπικό του μαγαζιού.

Ο Hanks έχει αγαπήσει τόσο το νησί ώστε πρόσφερε μια γενναία οικονομική ενίσχυση για την ανασκαφή του γειτονικού Δεσποτικού, πιάνοντας μάλιστα ο ίδιος φτυάρι και… τσάπα μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες μαζί με άλλους εθελοντές.

Και ενώ, η αδυναμία του Χολιγουντιανού σταρ και της συζύγου του για την Αντίπαρο είναι γνωστή, δεν γνωρίζαμε την επένδυση που έκανε πριν τέσσερα χρόνια το ζευγάρι στην Πάτμο.

Ίσως η βαθιά πίστη τους ήταν αυτή που τους οδήγησε να αγοράσουν ένα σπίτι και στην Πάτμο πριν από τέσσερα χρόνια.  Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Σκάλα. Είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από πέτρα με βάση τα αρχιτεκτονικά πρότυπα της περιοχής, ενώ ένα από τα πιο ωραία σημεία του είναι η μεγάλη βεράντα που έχει θέα στη θάλασσα. Αυτή η θέα ήταν που φέρεται να γοήτευσε τόσο το ζεύγος ώστε προτίμησε να αγοράσει ένα ημιτελές τότε σπίτι. Ένα ακόμη από τα ατού του είναι η ύπαρξη ελικοδρομίου σε κοντινή απόσταση, καθώς το ελικόπτερο είναι το μόνο μέσο που έχει πρόσβαση από αέρα στο νησί, καθώς δεν υπάρχει αεροδρόμιο.

Μάθε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More