Tom Jones: Ανέβαλε την περιοδεία του στις ΗΠΑ λόγω θεμάτων υγείας

Ο τραγουδιστής Tom Jones ανέβαλε την προγραμματισμένη του περιοδεία στις ΗΠΑ λόγω προβλημάτων υγείας. Όπως ανακοίνωσε με μήνυμά του στο Twitter ο Ουαλός τραγουδιστής, η φθινοπωρινή περιοδεία του θα καθυστερήσει «μετά από ιατρικές συμβουλές», αλλά δεν δημοσιοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν στη λήψη της απόφασης.

Ο 77χρονος τραγουδιστής αναμενόταν να ξεκινήσει μια μακρά περιοδεία στις ΗΠΑ από την Πενσυλβάνια στις 6 Σεπτεμβρίου. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Μάιο και τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Ο Σερ Tom Jones ζήτησε «ειλικρινή συγνώμη» από τους θαυμαστές του στις ΗΠΑ που σχεδίαζαν να παραβρεθούν στις συναυλίες. Ο τραγουδιστής ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1960 με την επιτυχία «It’ s not unusual».

Ο Τόμας Τζόουνς Γούντγουορντ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έλαβε τον τίτλο του «Σερ» από τη βασίλισσα της Βρετανίας το 2006. Κέρδισε βραβείο Grammy Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη το 1966 και ενώ η καριέρα του είχε σκαμπανεβάσματα, το 1989 κέρδισε MTV Video Music Award όταν συνεργάστηκε με τους Art of Noise για τη διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Πρινς, «Kiss».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More