Τόμας Μαρκλ: Απειλεί τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι ότι θα τους πάει στο δικαστήριο! Τι συνέβη;

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Τόμας Μαρκλ εναντίον της κόρη του, Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. Ο 77χρονος, που ουκ ολίγες φορές «τα έχει βάλει» με το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια, τώρα τους απειλεί ότι θα τους πάει στα δικαστήρια. Ποιος είναι ο λόγος;

Να καταφέρει να βλέπει και τα δύο εγγόνια του!

«Σύντομα θα πάω στα δικαστήρια γιατί θέλω να δω  τα εγγόνια μου» δήλωσε στo Fox News ο Τόμας Μαρκλ και συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να τιμωρούμε τα παιδιά για την κακή συμπεριφορά της Μέγκαν και του Χάρι. Ο Άρτσι και η Λίλι είναι μικρά παιδιά. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πιόνια. Δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Και είναι επίσης βασιλικοί και έχουν τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο βασιλικό. Θα υποβάλω αίτηση στα δικαστήρια της Καλιφόρνια για το δικαίωμα να βλέπω τα εγγόνια μου στο εγγύς μέλλον».

Όσο για την πολυσυζητημένη συνέντευξη, που έδωσε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, υπογράμμισε πως η παρουσιάστρια τους χρησιμοποίησε για να κάνει τη δουλειά της…

«Αν χρησιμοποιήσουμε τη λέξη “προδοσία” είναι επειδή όταν τον ρώτησα, όταν μας είπαν οι υπεύθυνοι των επικοινωνιών μας ότι υπήρχε μία ιστορία που θα έβγαινε σύντομα, την οποία στο μεταξύ τα ταμπλόιντ την ήξεραν σχεδόν έναν μήνα και αποφάσισαν να την κρατήσουν ως την Κυριακή πριν από τον γάμο μας επειδή ήθελαν να δημιουργήσουν δράμα, κάτι που είναι πολύ βασικό σημείο, δεν μεταδίδουν τα νέα, δημιουργούν τα νέα. Καλέσαμε τον πατέρα μου και τον ρώτησα και είπε όχι, με τίποτα. Και του είπα, “ξέρεις, ο θεσμός δεν έχει παρέμβει για τίποτα για εμάς, αλλά μπορούν να προσπαθήσουν και να σκοτώσουν την ιστορία. Αλλά αν το κάνουν αυτό μία φορά, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέθοδο για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας κάποια στιγμή”. Και του είπα “δεν θα μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας μια μέρα” και “θέλω να μου πει, αν μου πεις την αλήθεια μπορούμε”. Και δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Και αυτό για εμένα είχε μεγάλη επίδραση, ιδίως τώρα ως μητέρα» είχε πει η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Και είχε προσθέσει χαρακτηριστικά. «Και εγώ επίσης του είπα, ας το σταματήσουμε, αν χρησιμοποιήσουμε αυτό για να σε προαστατεύσουμε, δεν θα μπορούμε να προστατεύσουμε τα δικά μας παιδιά, μιλώ για τα εγγόνια σου. Κοιτάζω τον Άρτσι, σκέφτομαι αυτό το παιδί και δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ότι θα μπορούσα σκόπιμα να του προκαλέσω πόνο. Δεν το φαντάζομαι καν. Είναι τόσο σκληρό να συμφιλιωθώ με αυτό».

Read More

And More