Τόμας Πρωτόπαπας: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον ξανθό “βασιλιά”

Το τελευταίο αντίο σε κλίμα συγκίνησης και με δάκρυα στα μάτια είπαν σήμερα φίλοι και γνωστοί στον ξανθό “βασιλιά” Τόμας Πρωτόπαπα που άφησε την τελευταία του πνοή στα 26 χρόνια του στη ΜΕΘ του Κατ.
Ο γνωστός ηθοποιός μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αττική Οδό, έμεινε για 6 εβδομάδες στην εντατική και έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στην επιμνημόσυνη δέηση που αποφάσισε να γίνει η οικογένειά του, καθώς η σορός του ηθοποιού θα μεταφερθεί στην Αγγλία, όπου υπάρχει ο οικογενειακός τάφος της οικογένειας της μητέρας του, βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του γνωστού ηθοποιού και η κοπέλα του Ιωάννα που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό ήταν ο θείος του κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, η Αγγελική Δαλιάνη, η Ελένη Φιλίνη, ο Νίκος Αναδιώτης o Γιάννης Λουκάκος και πολλοί άλλοι

Αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια. Όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν δωρεές στα παιδικά χωριά SOS σε εκπρόσωπο που βρίσκεται στην εκκλησία.

Ο πατέρας του Τόμας, Γιάννης Πρωτόπαπας

Η μητέρα του Άλισον

Νίκος Αναδιώτης

Βασιλική Ανδρίτσου

Γιάννης Λουκάκος

Γιώργος Πρωτόπαπας

Συντετριμμένη η κοπέλα του Ιωάννα

Αννίτα Ναθαναήλ

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Αγγελική Δαλιάνη

Πάνος Βλάχος

Ελένη Φιλίνη

Read More

And More