Τόμας Πρωτόπαπας: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν σήμερα στην εκκλησία της Παναγίας Μαρμαριώτισσας Χαλανδρίου για να πουν το τελευταίο αντίο στον Τόμας Πρωτόπαπα που πέθανε το απόγευμα της Τρίτης, μετά από 66 ημέρες μάχης στη ΜΕΘ του ΚΑΤ.
Ο γνωστός ηθοποιός μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αττική Οδό, έμεινε για 6 εβδομάδες στην εντατική και έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στην επιμνημόσυνη δέηση που αποφάσισε να γίνει η οικογένειά του, καθώς η σορός του ηθοποιού θα μεταφερθεί στην Αγγλία, όπου υπάρχει ο οικογενειακός τάφος της οικογένειας της μητέρας του, βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί ήταν ο θείος του κ. Γιώργος Πρωτόπαπας και η οικογένειά του, ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος και άλλοι συνάδελφοί του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια. Όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν δωρεές στα παιδικά χωριά SOS σε εκπρόσωπο που βρίσκεται στην εκκλησία.

Read More

And More