Τόμας Πρωτόπαπας: Τι είπε ο θείος του Γ. Πρωτόπαπας στην Τατιάνα – Video

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος “έσβησε” χθες το μετά τη μεγάλη μάχη που έδωσε επί 66 ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή. Ο θείος του άτυχου ηθοποιού, Γιώργος Πρωτόπαπας μίλησε στην Τατιάνα και το “Μίλα”.

“Οι τελευταίες στιγμές ήταν το αποτέλεσμα μιας δύσκολης εξέλιξης που κράτησε 66 μέρες στη ΜΕΘ του ΚΑΤ. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους και της οικογένειας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ γιατί στήριξαν τον Τομ και τους γονείς του και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ευχαριστήσουμε τους φίλους του και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν. Είναι πάντα δύσκολο ένας νέος άνθρωπος να φεύγει, είναι δυσαναπλήρωτο το κενό. Για ‘μας, τους γονείς, τον αδελφό του, και όλους τους ανθρώπους που τον ήξεραν θα ζει πάντα μέσα μας και ευχόμαστε να έχει ένα καλό ταξίδι”, είπε χαρακτηριστικά ο θείος του.
Για το πώς αντιμετώπισε όλο αυτόν τον καιρό η οικογένειά του την κατάσταση, δήλωσε: “Όσο ο άνθρωπος αναπνέει δεν παύεις να ελπίζεις. Μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει ότι θέλει να αποχωρίσει δεν χάνεται η ελπίδα. Εκείνος έφυγε χθες από κοντά μας και η ελπίδα γίνεται ανάμνηση και μνήμη”.
Δες το video:

Read More

And More