Τον άφησαν νεκρό στο κρεβάτι του για 30 χρόνια!

Νόμιζαν ότι ήταν ο γηραιότερος κάτοικος του Τόκιο σε ηλικία 111 ετών αλλά όπως αποδείχτηκε έχει πεθάνει εδώ και δεκαετίες .

Όταν τον επισκέφθηκαν στελέχη της δημοτικής αρχής της πόλης για να τον συγχαρούν ως τον γηραιότερο άνθρωπο του Τόκυο, η εγγονή του δεν τους άφησε να τον συναντήσουν με την πρόφαση ότι ήταν πολύ κουρασμένος. Αυτό τους έβαλε σε υποψίες και μπήκαν στη διαδικασία να το ψάξουν. Έστειλαν στο σπίτι την αστυνομία και οι αστυνομικοί όταν έκαναν έφοδο στο δωμάτιο του άντρα έκαναν πάρα πολύ ώρα να συνέλθουν! Το μουμιοποιημένο πτώμα ήταν στο κρεβάτι για 30 ολόκληρα χρόνια!!!

Ο Kato έχει πεθάνει εδώ και 30 χρόνια σύμφωνα με τις Ιαπωνικές αρχές. Οι συγγενείς του τον κρατούσαν στο σπίτι μουμιοποιημένο για να του παίρνουν την σύνταξη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα συγκεκριμένα στελέχη προσπαθούσαν πολύ καιρό να έρθουν σε επαφή μαζί του, αλλά οι συγγενείς τους έλεγαν ψέμματα, ότι λείπει στην επαρχία για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους, ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι να του παίρνουν τη σύνταξη.

Οι συγγενείς του Κάτο είπαν στην αστυνομία ότι τον κράτησαν στο δωμάτιο για περίπου 30 χρόνια καθώς ο ίδιος ήθελε να είναι ένας ”ζωντανός Βούδας”.

Read More

And More