Τον αναγνωρίζεις; Είναι Έλληνας τραγουδιστής και μάλιστα αρκετά εκκεντρικός!

Ενσταντανέ από το προσωπικό του φωτογραφικό αρχείο αποκάλυψε στα social media ο Αναστάσιος Ράμμος, ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Με stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Αναστάσιος, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Από το ξεκίνημά του, ο Αναστάσιος έχει δείξει ότι είναι ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης, με διαρκώς ανοδική πορεία. Μετά την νίκη του στο διαγωνισμό «Jumping Fish» το 2017, έχει γράψει και ερμηνεύσει τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και «σκαρφάλωσαν» σε υψηλές θέσεις στο airplay chart και το YouTube, ενώ οι on stage εμφανίσεις του, τόσο σε νυχτερινά κέντρα, όσο και σε φεστιβάλ και συναυλίες, είναι πάντα «εκρηκτικές». Μεταξύ άλλων, έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μιούζικαλ (τα «Hair» και «Grease») και έχει γράψει επιτυχίες που ερμήνευσαν άλλοι καλλιτέχνες, όπως το «Αν Με Δεις Να Κλαίω» το οποίο ερμήνευσε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και το «Καλημέρα» του Σάκη Ρουβά.

Αυτή την περίοδο, εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών», ενώ το πρόσφατο single του, η δυναμική μπαλάντα «Τ’ Αστέρια Μου», έχει κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού και των ραδιοφωνικών συχνοτήτων.

Read More

And More