Τον Αντίνοο Αλμπάνη τον γνωρίζεις! Την κούκλα αδερφή του την έχεις δει; [pics]

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Αντίνοου Αλμπάνη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με θάρρος και με αρκετό χιούμορ. Αρχικά, ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες του με ξυρισμένο το κεφάλι και όλοι πίστευαν ότι το έκανε για κάποιο ρόλο. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια μέσω Instagram, δηλαδή ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες με τις δυσάρεστες συνέπειες της διαδικασίας αυτής να είναι φανερές στην καθημερινότητά του.

Στον αγώνα που δίνει ο Αντίνοος, ωστόσο, δεν είναι μόνο. Έχεις στο πλευρό του την οικογένειά του, που τον αγαπά και τον στηρίζει. Ένα από τα πρόσωπα, μάλιστα, που βρίσκεται πάντα δίπλα του δεν είναι άλλο από την αδερφή του, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία και είναι πολύ δεμένος μαζί της. Η Γιούλη Αλμπάνη, λοιπόν, αποτελεί τον φύλακα άγγελό του.

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες που είχε βγάλει πριν λίγο καιρό με τον Αντίνοο και στις οποίες απεικονίζονται οι δυο τους σε… τρελές και χιουμοριστικές πόζες, δείχνοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Τι λες; Ο Αντίνοος και η Γιούλη μοιάζουν καθόλου;

Read More

And More