Τον έθαψαν με τις Ρολς Ροις του

Τον έθαψαν με τις Ρολς Ροις του | tlife.gr

των αγαπημένων του αυτοκινήτων μιας ροζ και μιας χρυσής Ρολς Ρόις και μια επιλογή από τα πιο πολύχρωμα σύνολα της γκαρνταρόμπας του.

Ο 75χρονος δικηγόρος Κάι Μπονγκ Τσάου, πήρε μαζί του στον άλλο κόσμο μια σειρά από εκκεντρικά σύνολα που τον έκαναν από τα πλέον αναγνωρίσημα άτομα του Χονγκ Κονγκ.

Στην επικήδειο πομπή του περιλαμβάνονταν επίσης και τα αντίγραφα των μοντέλων των αγαπημένων του αυτοκινήτων τα οποία οδηγούσαν σωφέρ.

Τα αντίγραφα των μοντέλων των αυτοκινήτων κάηκαν στην επικήδειο τελετή για να τον «ακολουθήσουν και στην άλλη του τη ζωή».

Τα χάρτινα αντίγραφα σπιτιών, αυτοκινήτων και χρημάτων παραδοσιακά καίγονται στις κηδείες Κινέζων έτσι ώστε να συνοδεύουν τις ψυχές των νεκρών στον άλλο κόσμο με τις ανέσεις που είχαν και στην επίγεια ζωή τους.

Ο Τσάου ήταν γιος γνωστού πολιτικού του Χονγκ Κονγκ του σερ Σικ Νιν Τσάου. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, έγινε δικηγόρος και το 1964 ίδρυσε τη δική του νομική εταιρία.

Μαζί με τη σύζυγό του Μπρέντα, εξίσου εκκεντρική προσωπικότητα, έγιναν ένα από τα πιο διάσημα και κοσμικά ζευγάρια του Χονγκ Κονγκ.

Στις διάφορες κοινωνικές και κοσμικές εκδηλώσεις εμφανίζονταν με πολύχρωμα ρούχα επιβαίνοντας σε μια από τις τρεις Ρολς Ρόις που διέθεταν, εκ των οποίων οι δύο ήταν συλλεκτικά μοντέλα, μια ροζ Silver Shadow και μια χρυσή Phantom 6.

Το Μάρτιο του 2008 διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και πέθανε στις 9 Φεβρουαρίου.

READ more