Τον σκότωσαν για 150 ευρώ!

Αποφασισμένοι για όλα ήταν οι δράστες που πήγαν να κλέψουν τα διόδια της Αττικής οδού. Αυτό φάνηκε πριν καν φτάσουν στη ληστεία. Είχαν αφήσει πίσω τους έναν άνθρωπο νεκρό.

Οι δράστες από το κύκλωμα ασφαλείας των διοδίων φαίνεται πως είναι … παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας. Πρόκειται για Ρομά αλβανικής καταγωγής που εμπλέκονται σε κλοπές καλωδίων για το χαλκό που περιέχουν.

Οι δυο αδίστακτοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι, όπως δείχνουν τα στοιχεία, λίγο πριν τη μία στον παράδρομο της Αττικής οδού στην Ελευσίνα.

Στην περιοχή περιπολούσε ένας άνδρας ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης. Όπως φαίνεται ο άτυχος άνδρας κάπου σταμάτησε και έδωσε στους δράστες την ευκαιρία να του επιτεθούν.

Ο άνδρας αντιστάθηκε. Απάντησε στην επίθεση και τότε οι δυο δράστες δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν.

Όπως φαίνεται ήθελαν όχημα για να βάλουν μπροστά το σχέδιό τους. Το “χτύπημα” στα διόδια. Πήραν το αυτοκίνητο της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας και πήγαν στα διόδια Ρουπακίου της Αττικής Οδού, στον Ασπρόπυργο.

Οι δράστες άρπαξαν μόλις 150 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί γνώριζαν τι αυτοκίνητο οδηγούσαν και έτσι άρχισαν την αναζήτηση.

Λίγο αργότερα βρήκαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εντόπισαν και τον άτυχο άνδρα πεσμένο στον παράδρομο, νεκρό.

Read More

And More