Τον Στέφανο Τσιτσιπά σίγουρα τον ξέρεις! Τον γοητευτικό αδερφό του τον έχεις δει;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αρκετά ενεργός στα social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Ο 20χρονος τενίστας, ο οποίος Αυστραλιανό OPEN μας έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες με τις νίκες του αλλά και να μας χάρισε στιγμές συγκίνησης, το πρωί της Κυριακής, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε με τον αδερφό του, Πέτρο, στο Ντουμπάι.

Ο Πέτρος ασχολείται επίσης αρκετά χρόνια με το τένις και, ενώ θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τις Πανεπιστημιακές του σπουδές σε οποιαδήποτε σχολή, εκείνος πολύ συνειδητά επέλεξε τη Γυμναστική Ακαδημία. Μάλιστα, τα πάει περίφημα αφού ήδη έχει στο ενεργητικό του πολλούς επαγγελματικούς τελικούς. Ο 19χρονος, όπως θα διαπιστώσετε, μοιάζει αρκετά με τον μεγαλύτερο αδερφό του, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και για τον οποίο είναι στήριγμα σε κάθε στιγμή της ζωής του.

“Bro(no)other”, έγραψε ο Στέφανος στη λεζάντα που συνόδευε το εν λόγω στιγμιότυπο, το οποίο απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

Read More

And More