Τον χώρισε και έφτιαξε πλαστική κούκλα ομοίωμά της!

Δεν μπόρεσε να αντέξει την απουσία της συντρόφου του και αποφάσισε να κατασκευάσει μία πλαστική κούκλα που θα είναι πιστό αντίγραφο της πρώην του. Ο λόγος για ένα επιχειρηματία που έδωσε 18,000 δολάρια σε έναν ιταλό σχεδιαστή για να του φτιάξει μια sex-doll!

Ο Βρετανός επιχειρηματίας που δεν ήθελε να βιώνει τον πόνο της απουσία της πρώην τυ και ταυτόχρονα, να μπορεί να κάνει σεξ μαζί της, όποτε ήθελε, έδωσε 18,000 δολάρια στον κατασκευαστή Diego Bortolin, με σκοπό η sex – doll να έχει διαστάσεις κανονικού ανθρώπου, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες της πρώην κοπέλας του, από νύχια μέχρι και το σχήμα των δοντιών της.
“Η κούκλα έχει ξανθά μαλλιά και όμορφο σώμα, όπως η πρώην κοπέλα του”, αναφέρει ο κατασκευαστής και προσθέτει: “Το μόνο διαφορετικό που μου ζήτησε είναι να έχει μεγαλύτερο στήθος”. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κατασκευαστής παιχνιδιών Diego Bortolin, ο οποίος ανέλαβε να δημιουργήσει την πλαστική κούκλα, αναγκάστηκε να παρακολουθήσει αρκετά στιγμιότυπα από τη σχέση τους σε βίντεο και φωτογραφίες, προκειμένου να την κάνει να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματική κοπέλα.

Read More

And More