Τόνια Σωτηροπούλου: Αγνώριστη για τις ανάγκες της ταινίας «Man of God», όπου συμμετέχει! Φωτογραφίες

Ένα ιδιαίτερα δημιουργικό καλοκαίρι θα είναι το φετινό για την Τόνια Σωτηροπούλου! Η γοητευτική ηθοποιός παράλληλα με τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχει ξεκινήσει και πυρετώδη γυρίσματα για την ταινία “Man Of God”, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και είναι άκρως ενθουσιασμένη! Η ζωή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως έρχεται σε κινηματογραφική ταινία, η οποία αναφέρεται την ζωή και την δράση του Αγίου, μέχρι τη στιγμή που παρέδωσε την ψυχή του στον Κύριο.

Την ταινία «Man of God» (Ο άνθρωπος του Θεού) σκηνοθετεί η Αμερικανίδα Ελένα Πόποβιτς, η οποία το 2012 ταξιδεύοντας από την Σερβία για το Λος Άντζελες σε ένα ταξίδι ρουτίνας, διάβασε τον βίο του Αγίου Νεκταρίου και εμπνεύστηκε το σενάριο.

Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινία, με την Τόνια Σωτηροπούλου σε πρώτο πλάνο! Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, η γνωστή ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα τον chic εαυτό της, καθώς υποδύεται μια καλόγρια, φορώντας αποκλειστικά μαύρα ρούχα. Η Τόνια, ωστόσο, είναι πολύ χαρούμενη για το νέο της επαγγελματικό βήμα και έχει βάλει σκοπό να εργαστεί σκληρά και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στην μεγάλη οθόνη.

Δες φωτογραφίες:

Με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More