Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Η Τόνια Σωτηροπούλου φιλοξενήθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στην εκπομπή Συν Γυναιξί της ΕΡΤ2 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κίνημα #metoo και στη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στην αρχή της καριέρας της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είπε: “Μου έχει συμβεί μία φορά, όταν ήμουν 18 χρονών. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα πέρασμα σε μια σειρά ελληνική και είχα μια ημέρα γύρισμα, οπότε ήταν ένας ηθοποιός που ήμασταν σε κάποιες από τις σκηνές μαζί. Ήμουν 18, τότε αυτός 54 και είχαμε πει απλά “γεια”. Και όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι για να αλλάξω για να φύγω”.

Και συνέχισε: “Αλλάζω, πάω να πάρω την τσάντα μου,  μπαίνει μέσα και πάει να με φιλήσει. Του κάνω όπα! Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν είναι τι σιχαμένο και τρομακτικό είναι αυτό που κάνει. Μπήκε στον χώρο μου και ήρθε κατά πάνω μου. Σκέφτηκα από πού το πήρε αυτό το vibe; Με ποιο δικαίωμα; Μήπως του έδωσα εγώ κάτι; Δεν του έδωσα καμία τέτοια εντύπωση. Και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει: «Σου ζητώ χίλια συγγνώμη, απλά οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία σου που είναι ηθοποιοί… ξέρεις”.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More