Τόνια Σωτηροπούλου: Απόλαυσε τον Κωστή Μαραβέγια ως παρουσιαστή σε γυναικεία βραβεία! [pics,vid]

Τόνια Σωτηροπούλου: Απόλαυσε τον Κωστή Μαραβέγια ως παρουσιαστή σε γυναικεία βραβεία! [pics,vid] | tlife.gr

Το βράδυ της Τρίτης διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο τα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” από το περιοδικό “Madame Figaro”. Παρουσιαστές της λαμπερής τελετής ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης, οι οποίοι έδωσαν έναν άλλον αέρα στα βραβεία. Φυσικά, από την ξεχωριστή βραδιά δεν έλειψε η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία απόλαυσε τον σύντροφό της από τις πρώτες σειρές του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου στη Λευκωσία.

Ο Κωστής και η Τόνια δεν κρύβουν πλέον ότι ζουν ένα μεγάλο έρωτα, παρά το γεγονός ότι προσπαθούν και οι δύο να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η γοητευτική ηθοποιός, μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που αναρτά στα social media στιγμιότυπα με τον Κωστή είτε από τις αποδράσεις τους στο εξωτερικό είτε από την καθημερινή τους ζωή.

Έτσι και το βράδυ της Τρίτης, η ερωτευμένη Τόνια ανέβαζε συνεχώς Instagram Stories με πρωταγωνιστή τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος στο τέλος των βραβείων ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε αγαπημένα του τραγούδια.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Ο Κωστής Μαραβέγιας on stage! #mfawards2017

A post shared by Madame Figaro Cyprus (@madamefigarocyprus) on

READ more