Τόνια Σωτηροπούλου: Απόλαυσε τον Κωστή Μαραβέγια στην καλοκαιρινή συναυλία που έδωσε στο Άλσος! [pics]

Το Άλσος, χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, με όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών, φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες για μοναδικά συναυλιακά καλοκαιρινά βράδια.

Το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου, ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε μια μοναδική συναυλία, την οποία θα επαναλάβει και σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου.

Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία, αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο, δεν άφησε για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του.

Στις πρώτες θέσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία απόλαυσε τον αγαπημένο της επί σκηνής και του χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημά της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της στον χώρο δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και τα φλας να άστραψαν πάνω της.

Μαζί της ήταν και η καλή της φίλη Κατρίνα Τσάνταλη. Οι δυο τους, στο τέλος της βραδιάς, έσπευσαν να επισκεφθούν τον Κωστή στα παρασκήνια για να τον συγχαρούν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Δες τις φωτογραφίες:

Τόνια Σωτηροπούλου – Κατρίνα Τσάνταλη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More