Τόνια Σωτηροπούλου: Με casual look σε εκδήλωση μόδας, χωρίς τον Κωστή Μαραβέγια! [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται στα καλύτερά της και αυτό δεν κρύβεται. Η ταλαντούχα ηθοποιός διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και είναι full in love με τον σύντροφό της και γνωστό καλλιτέχνη, Κωστή Μαραβέγια. Το ζευγάρι δεν σταματά τις βραδινές εξόδους και η όμορφη Τόνια δεν χάνει συναυλία ή εμφάνιση του αγαπημένου της. Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, βρέθηκε σε μία εκδήλωση μόδας, χωρίς τον Κωστή στο πλευρό της!

Πιο συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε το παρών στο “Summer party full of Style and Love”, το οποίο διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά η Κατερίνα Λάσπα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε για την υποστήριξη του “Ένα Παιδί Ένας Κόσμος!”.

Η γοητευτική ηθοποιός, η οποία λατρεύει την μόδα και είναι μάλιστα ambassador σε γνωστή εταιρεία εσωρούχων, βρέθηκε από νωρίς σε στέκι στο Ψυχικό για να υποστηρίξει τόσο την καλή της φίλη, Κατερίνα Λάσπα, όσο και τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Η Τόνια εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την casual εμφάνισή της, φορώντας ένα κολλητό γκρι φόρεμα και σνίκερς.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Η Τόνια Σωτηροπούλου εκτός από την όμορφη περίοδο που διανύει στην προσωπική της ζωή, ανυπομονεί για την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας της, που γυρίστηκε στην Αμερική. Το “Everything is Wonderfull” είναι μια… αυστηρώς γυναικεία υπόθεση και παρουσιάζει μια ξεχωριστή σχέση φιλίας με πρωταγωνίστρια την Τόνια Σωτηροπούλου και την ηθοποιό και παραγωγό Pia Mechler.

Η κινηματογραφική ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί είναι ελληνικής και αμερικάνικης παραγωγής και η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε ως την Αμερική για τα γυρίσματα. Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας θα γίνει φέτος το καλοκαίρι και όλοι οι συντελεστές είναι ενθουσιασμένοι.

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More