Τόνια Σωτηροπούλου: Chic εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα! [pics]

Βραδιά θεάτρου ήταν η χθεσινή για την Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του” στο θέατρο Ήβη με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης γράφει και σκηνοθετεί μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει!

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστόν, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι λάτρης του θεάτρου και φυσικά πάντα υποστηρίζει τους συναδέλφους της στις πρεμιέρες τους. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη χθεσινή. Η όμορφη ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και γι’ ακόμα μια φορά έκανε μια κομψή εμφάνιση!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More