Τόνια Σωτηροπούλου: Chic εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας! [pics,vid]

Στην Βενετία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και ταλαντούχο καλλιτέχνη, Κωστή Μαραβέγια. Αφορμή για το ταξίδι τους στην ιταλική πόλη στάθηκε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, μιας και τόσο η ηθοποιός όσο και ο ερμηνευτής λατρεύουν το καλό σινεμά. Βέβαια, παράλληλα με τις ταινίες, οι δυο τους κάνουν και τουρισμό, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της ρομαντικής πόλης.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα», με πρωταγωνιστές τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον Χρήστο Λούλη. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και αφορά τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους το 2015.

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα πιο ανδρόγυνο look για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του λαμπερού Φεστιβάλ! Φορώντας μαύρο παντελόνι, με μαύρο σακάκι και από μέσα λευκό δαντελωτό body ήταν ταυτόχρονα κομψή και σέξι!

Δες φωτογραφίες:

Εντυπωσιακή η Τόνια Σωτηροπούλου!

Read More

And More