Τόνια Σωτηροπούλου: “Είμαι δικομανής. Παίρνω συχνά την αστυνομία” [video]

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Μοθωναίος ήταν οι πρώτοι καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ “Σημείο συνάντησης“.  Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και απάντησε με κάθε ειλικρίνεια στα ερωτήματα που τέθηκαν αποκαλύπτοντας έτσι άγνωστες πτυχές της.

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” παρουσίασε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Τόνιας Σωτηροπούλου μέσα στο οποίο η ίδια αποκαλύπτει ότι είναι δικομανής και συνεπώς παίρνει συχνά την αστυνομία, ότι η μητέρα της την έχει μπερδέψει με την Νικολέττα Ράλλη ενώ ο σύντροφός της, Κωστής Μαραβέγιας, υποστηρίζει ότι όταν γελάει πονηρά μοιάζει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Είμαι δικομανής. Γενικά είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την αστυνομία συχνά. Έχω πάρει πολλές φορές για σκουπίδια, για θόρυβο… Έμενα στου Ψυρρή πριν δύο – τρία χρόνια και έπαιρνα συνέχεια την αστυνομία και έλεγα κάνουν φασαρία, πετάνε τα σκουπίδια… Απέναντι από το σπίτι μου ήταν ένα μπαρ, ήταν το αγαπημένο μου και εγώ πήγαινα συνέχεια εκεί αλλά τα βράδια που ήθελα να κοιμηθώ έπαιρνα την αστυνομία να έρθει να τους κλείσει.

Είχαν το νούμερο μου και πολλές φορές το είχαν σηκώσει και μου έλεγαν “κυρία Σωτηροπούλου τι κάνετε;” και απαντούσα “πείτε τους να κάνουν απέναντι ησυχία”. Την τρίτη φορά που πήρα τηλέφωνο τους λέω σαν δικαιολογία ότι κοιμούνται τα παιδιά… Μου λένε προσβλητικά “κυρία Σωτηροπούλου δεν έχετε παιδιά” και λέω “φιλοξενώ έχετε κάποιο πρόβλημα;”.

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου:

Read More

And More