Τόνια Σωτηροπούλου: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στις Νύχτες Πρεμιέρας! [pics]

Πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ανερχόμενους δημιουργούς, εκλεκτούς καλεσμένους και μερικές από τις σπουδαιότερες κινηματογραφικές αφίξεις της χρονιάς, επιφυλάσσει το επετειακό πρόγραμμα του 25ου διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», το οποίο έκανε πρεμιέρα χθες, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις αίθουσες Δαναός 1 & 2, Ιντεάλ, Odeon Opera (1 & 2), ‘Αστορ , στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Παλλάς.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», έκανε πρεμιέρα με την προβολή της ταινίας «Παράσιτα» (Parasite) του Νοτιοκορεάτη Μπονγκ Τζουν – Χο.

Και φέτος, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει μοναδικά αφιερώματα, μουσικά φιλμ, ντοκιμαντέρ, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι, ειδικές προβολές με τη συμμετοχή ηθοποιών και δημιουργών του παγκόσμιου σινεμά, καθώς και πολυσυζητημένες κινηματογραφικές πρεμιέρες, όπως την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα» (Adults in the Room) που θα προβληθεί παρουσία του σκηνοθέτη και των πρωταγωνιστών, σε πανελλήνια πρεμιέρα, στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το βράδυ της Τετάρτης, στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», που πραγματοποιήθηκε στο Παλλάς, το “παρών” έδωσε πλήθος κόσμους. Μεταξύ άλλων και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα total black σύνολο, με sleeveless body, ψηλόμεσο παντελόνι και κομψά πέδιλα, ενώ το look συμπλήρωσαν διακριτικά χρυσά κοσμήματα.

Τόνια Σωτηροπούλου – Γιώργος Πυρπασόπουλος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More