Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι περνά τις μέρες της κλεισμένη στο σπίτι λόγω κορονοϊού!

«Μένουμε σπίτι» είναι το μήνυμα των ημερών με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης του κορονοϊού. Χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, το να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συμπολίτες μας.

Αυτό φαίνεται πώς το έχει καταλάβει καλά η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία στηρίζει την προσπάθεια του υπουργείου Υγείας με τον δικό της τρόπο. Παραμένει κλεισμένη στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια, αλλά και την αγαπημένη της σκυλίτσα, Στέλλα, ενώ επικοινωνεί με τους φίλους της μέσω τηλεφώνου και με τους θαυμαστές της από τα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή.

Μέσα από τα instastories της, η ηθοποιός μοιράζεται τους προβληματισμούς και τις σκέψεις της, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύπτει τι κάνει για να περνάει ευχάριστα και εποικοδομητικά οι μέρες αυτές.

Η Τόνια διαβάζει βιβλία, γυμνάζεται για να παραμείνει fit και να μην “βάλει” περιττά κιλά, κάνει τις δουλειές του σπιτιού, μαγειρεύει φαγητά και γλυκά για τον καλό της, ενώ δεν παραλείπει να παίζει στον κήπο με την τετράποδη φίλη της, την οποία λατρεύει.