Τόνια Σωτηροπούλου: Φόρεσε τα αθλητικά της και έτρεξε ενάντια στον καρκίνο του μαστού! [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου: Φόρεσε τα αθλητικά της και έτρεξε ενάντια στον καρκίνο του μαστού! [pics] | tlife.gr

Περισσότεροι από 36.000 δρομείς, κάθε ηλικίας, έτρεξαν, το πρωί της Κυριακής, στο κέντρο της Αθήνας, στη διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure.

Το Greece Race for the Cure είναι αγώνας δρόμου 5K και περίπατος 2Κ που πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε ετήσια βάση, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Φέτος για πρώτη χρονιά, ο πλέον ιστορικός θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, που από το 1982 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πρωτεύουσας, ο 33ος Γύρος της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ, έγινε σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και ενώθηκε με το Greece Race for the Cure σε μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων με chip χρονομέτρησης.

Ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στα αθλητικά δρώμενα, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ήταν και η Τόνια Σωτηροπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία στηρίζει τέτοιου είδους φιλανθρωπικές δράσεις, φόρεσε τα αθλητικά της και έδωσε το «παρών» στο Ζάππειο, όπου ήταν και η αφετηρία του αγώνα δρόμου.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, λοιπόν, έτρεξε μαζί με τους συμμετέχοντας, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες: NDP

READ more