Τόνια Σωτηροπούλου: Φωτογραφίζει τον Κωστή Μαραβέγια στο σαλόνι του σπιτιού τους!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια κοινής πορείας, απολαμβάνουν την συγκατοίκηση και την κοινή πορεία τους στη ζωή. Η όμορφη ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μένουν εδώ και ημέρες μέσα στο σπίτι τους υποστηρίζοντας έμπρακτα το σλόγκαν της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας “μένουμε σπίτι”. Ο ιός παραμένει εκεί έξω και απειλεί κάθε ηλικία.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ανέκαθεν λάτρευε το Instagram, όμως αυτή την περίοδο της καραντίνας δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από την καθημερινότητά της μέσα στο σπίτι, δίνοντάς τους, μάλιστα, ιδέες για το πως να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Η ίδια αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να γίνει πιο δημιουργική και πιο παραγωγική.

Σε μία από τις αναρτήσεις της βλέπουμε την Τόνια Σωτηροπούλου να αναλαμβάνει χρέη φωτογράφου και να απαθανατίζει τον Κωστή Μαραβέγια μαζί με τον σκύλο τους στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Δες τη φωτογραφία:

Οι δυο τους είναι full in love!

Read More

And More