Τόνια Σωτηροπούλου για τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια: «Θα ήταν πολύ ψεύτικο να πω γιατί υπήρχαν φωτογράφοι»

Καλεσμένη στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3 η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο cancel culture, αλλά και το πώς χειρίζεται η ίδια την προβολή της στα social media, ιδιαίτερα μετά τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια.

«Και εγώ όταν χώρισε η Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ έμπαινα και διάβαζα άρθρα. Εγώ με τον Κωστή δεν είμαστε αυτό, αλλά είμαστε σε ένα μικρόκοσμο που όπως εσύ μπορεί να θαυμάζεις ή να σε ενδιαφέρει κάποιος άλλος, χωρίς να σημαίνει ότι αλλάζει κάτι κομβικά στη ζωή σου, αυτά τα δύο, τρία δευτερόλεπτα που θα περάσεις για να δεις ένα στόρι ή να διαβάζεις ένα άρθρο είναι κάτι το οποίο κάνει αποφόρτιση στο μυαλό», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπουλου.

«Μετά τον γάμο, που δεν το περίμενα, είχα ένα τεράστιο κύμα ουσιαστικής αγάπης και θα ήταν ψεύτικο από πλευράς μου από τη στιγμή που έχω επιλέξει να κάνω ένα επάγγελμα του οποίου η επιτυχία σε έναν βαθμό ταυτίζεται με την προβολή, να βγω και να πω δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν φωτογράφοι, δεν καταλαβαίνω τι σε νοιάζει, μα μόνη σου ανέβασες φωτογραφίες κούκλα μου από τον γάμο σου τι εννοείς τι με νοιάζει. Υπάρχει άλλος αυτοσκοπός θεωρώ, στο να ζω για να δείχνω τι κάνω, τι είμαι ποιος είμαι. Αυτό είναι ένα κομμάτι, δηλαδή εγώ θεωρώ ότι τον εαυτό μου δεν τον έχω δείξει ποτέ στο 100%, δείχνουμε όλοι μια ωραιοποιημένη μορφή του εαυτού μας», είπε ολοκληρώνοντας η Τόνια Σωτηροπουλου.

Read More

And More