Τόνια Σωτηροπούλου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στη φύση δια χειρός του κολλητού της! [pics]

Η καραντίνα τελείωσε, η απαγόρευση της κυκλοφορίας αποτελεί παρελθόν και σιγά σιγά επανερχόμαστε στην καθημερινότητα. Μπορεί πια να μη μένουμε συνέχεια σπίτι, εξακολουθούμε, όμως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε ασφαλείς. Αν δεν τηρούμε τους βασικούς κανόνες μπορεί γρήγορα η κατάσταση να ανατραπεί και αυτό δεν το θέλει σίγουρα κανείς.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία πέρασε όλο αυτό το διάστημα κλεισμένη στο σπίτι, μαζί με τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια, και την σκυλίτσα της, Στέλλα, έβγαινε έξω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Πλέον, όμως, η όμορφη ηθοποιός έχει ξεκινήσει σιγά σιγά τις πιο ελεύθερες μετακινήσεις, αλλά πάντα με προσοχή.

Πρόσφατα, λοιπόν, αποφάσισε να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, από τις οποίες απείχε σχεδόν τρεις μήνες. Έτσι, συνάντησε τους συνεργάτες της σε ένα λιβάδι με ξερή στάυα, χλόες και άλλα φυτά, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια νέα φωτογράφιση για επαγγελματικούς λόγους.

Η Τόνια πόζαρε στον φακό του κολλητού της, Νίκου Ζήκου, με άνεση και… αέρα μοντάλο, όπως πολύ καλά ξέρει, και οι λήψεις που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram έκλεψαν τις εντυπώσεις και συγκέντρωσαν χιλιάδες likes.

Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Read More

And More