Τόνια Σωτηροπούλου: Η ξεχωριστή βραδιά με τον Κωστή Μαραβέγια στην Επίδαυρο και η εξόρμηση στην Ύδρα! [pics,vid]

Η Τόνια Σωτηροπούλου διανύει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά της καθώς όχι μόνο συμμετέχει στην κινηματογραφική ταινία Man of God, αλλά πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στη νέα σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερα μας Χρόνια”. Αυτό δεν σημαίνει πως η γοητευτική ηθοποιός δεν βρίσκει χρόνο για να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν!

Όπως το βράδυ της Παρασκευής, όπου μαζί με τον σύντροφό της και δημοφιλή καλλιτέχνη Κωστή Μαραβέγια βρέθηκαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν το ρεσιτάλ βιολιού του κορυφαίου Έλληνα σολίστ Λεωνίδα Καβάκου. Το αγαπημένο ζευγάρι μαγεύτηκε από την υπέροχη μουσική και έζησε μια ξεχωριστή βραδιά μαζί με καλούς του φίλους.

Αμέσως μετά, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ταξίδεψαν στην πανέμορφη Ύδρα, με σκοπό να περάσουν ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο δίπλα στη θάλασσα. Η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνεχώς μοιραζόταν στιγμιότυπα από την μίνι καλοκαιρινή της απόδραση με τον αγαπημένο της. Η Τόνια απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού και γέμισε μπαταρίες, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More