Τόνια Σωτηροπούλου: Η βόλτα κάτω από την Ακρόπολη και το λαχταριστό γεύμα που ετοίμασε! [pics,video]

Η Τόνια Σωτηροπούλου, γνωρίζοντας καλά ότι η μάχη απέναντι κορονοϊό, που μαστίζει την υφήλιο, πρέπει να είναι συλλογική, έχει λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία της και εδώ και αρκετό καιρό παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της.

Πλέον, η μελαχρινή ηθοποιός έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, αφού σε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει μπει μια μικρή παύση λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, τον οποίο φροντίζει να αξιοποιεί εποικοδομητικά.

Η μελαχρινή ηθοποιός βγαίνει έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, όπως για να κάνει βόλτα την αγαπημένη της τετράποδη φίλη, Στέλλα. Μία τέτοια έξοδο έκανε χθες η Τόνια, εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό.

Φορώντας τα αθλητικά της, πήρε την σκυλίτσα της από το λουρί και περπάτησαν για ώρα κάτω από την Ακρόπολη. Τα παιχνίδια, όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν, όπως ούτε και οι φωτογραφίες ανάμεσα στη φύση που έβγαλε η Τόνια.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μάλιστα, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από την… “Μετακίνηση” που έκανε μετά από αρκετές μέρες.

Αφότου, λοιπόν, επέστρεψε σπίτι, η αγαπημένη ηθοποιός μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα από τα αγαπημένα της πιάτα που επιλέγει όταν επισκέπτεται γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι. Έδωσε, μάλιστα, και την… μυστική συνταγή της, προκειμένου να το φτιάξουν και οι followers της.

Read More

And More