Τόνια Σωτηροπούλου: Κάνει dolce vita στην Ιταλία! Φωτογραφίζει τον Κωστή Μαραβέγια στην όμορφη Βερόνα [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου: Κάνει dolce vita στην Ιταλία! Φωτογραφίζει τον Κωστή Μαραβέγια στην όμορφη Βερόνα [pics] | tlife.gr

Στην Ιταλία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και δεν λέει να γυρίσει με τίποτα πίσω! Η γοητευτική ηθοποιός ταξίδεψε στην Βερόνα στο πλαίσιο συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία εσωρούχων, και από το πλευρό της φυσικά δεν λείπει και ο σύντροφός της Κωστής Μαραβέγιας. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ακολουθεί αρκετά συχνά την αγαπημένη του στα επαγγελματικά της ταξίδια, ενώ το ίδιο κάνει και η Τόνια, η οποία δεν χάνει καμία live εμφάνιση του τραγουδιστή είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Οι δυο τους είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί και πραγματικά αχώριστοι. Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει βρει στο πρόσωπο του Κωστή έναν ιδανικό σύντροφο και μέρα με τη μέρα η αγάπη της για εκείνον όλο μεγαλώνει. Αυτός είναι και ένας λόγος που πλέον δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή στα social media.

Η γοητευτική ηθοποιός φαίνεται πως έχει ερωτευτεί την Βερόνα, καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του συντρόφου της! Η ίδια μας έχει χαρίσει αμέτρητα στιγμιότυπα από το ταξίδι της, ενώ δεν διστάζει να μοιράζεται φωτογραφίες ακόμη και του Κωστή Μαραβέγια!

Δες φωτογραφίες:

Η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα από τα social media μας έχει κάνει να ερωτευτούμε την Βερόνα.

READ more