Τόνια Σωτηροπούλου: Κάνει… θραύση στις Κάννες με τις εμφανίσεις της! Δεν λέει να φύγει από τη Γαλλική Ριβιέρα [pics,video]

Δεν λέει να φύγει από τις Κάννες, η Τόνια Σωτηροπούλου! Η πανέμορφη ηθοποιός βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα ακριβώς, στην πόλη της Νότιας Γαλλίας, μαζί με τον σύντροφό της και δημοφιλή καλλιτέχνη, Κωστή Μαραβέγια και περνούν μαγικές στιγμές. Αφορμή για το ταξίδι τους, είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το οποίο πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες στις Κάννες. Οι δυο τους έχουν βρεθεί ήδη σε δύο επίσημες πρεμιέρες ταινιών και έχουν κάνει θραύση με τις εμφανίσεις τους. Άλλωστε αποτελούν ένα από τα πιο stylish και κομψά ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Ο κινηματογράφος αποτελεί την μεγάλη αδυναμία της μελαχρινής ηθοποιού και αυτός είναι και ο λόγος που αποτελεί το βασικό της επάγγελμα. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν πώς το θέατρο τη φοβίζει και έτσι προτιμά να εργάζεται στην μεγάλη οθόνη. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν θα γινόταν να λείπει από το πιο λαμπερό φεστιβάλ του χρόνου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου εκτός από το να παρακολουθεί ξεχωριστές ταινίες, απολαμβάνει τις βόλτες της στην Γαλλική Ριβιέρα τόσο με τον Κωστή Μαραβέγια όσο και με τους φίλους της. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και μία επαγγελματική φωτογράφιση για το Forbes της Γαλλίας! Η γοητευτική ηθοποιός ήταν για ακόμη μια φορά εκθαμβωτική μέσα στην ασημένια τουαλέτα της.

Φαίνεται πως η Τόνια δεν πρόκειται να φύγει από τις Κάννες, μέχρι να ολοκληρωθεί το λαμπερό Φεστιβάλ.

Read More

And More