Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Αγκαλιά απόλαυσαν τον Πάνο Μουζουράκη! Φωτογραφίες

Μετά από ένα μαγικό ταξίδι στην Βερόνα, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου επέστρεψαν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Το ζευγάρι σχεδόν από τον πρώτο καιρό της σχέσης του μοιραζόταν την ίδια αγάπη για τις αποδράσεις και μαζί έχουν κάνει αμέτρητες εξορμήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι σχεδόν δύο χρόνια μαζί και πραγματικά αχώριστοι, αφού σε κάθε τους έξοδο είναι πάντα μαζί!

Όπως το βράδυ της Τρίτης, όπου η Τόνια και ο Κωστής πήγαν να απολαύσουν το καλό τους φίλο, Πάνο Μουζουράκη! Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο live του αγαπημένου καλλιτέχνη στον Σταυρό του Νότου με καλή παρέα και διασκέδασε με τις μεγάλες επιτυχίες και το αστείρευτο ταλέντο του Πάνου! Φυσικά, ο Κωστής δεν γινόταν να μη ανέβει και εκείνος στη σκηνή και να ερμηνεύσει με τον Πάνο Μουζουράκη το αγαπημένο κομμάτι “Φίλα με ακόμα”.

Στο τέλος της συναυλίας, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE πιο ευδιάθετοι και… ερωτευμένοι από ποτέ, αδιαφορώντας για το… “photobombing” της Νατάσσας Μποφίλιου!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Νατάσσα Μποφίλιου-Μαρίζα Ρίζου-Κωστής Μαραβέγιας-Τόνια Σωτηροπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More