Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Απόδραση για δύο στη Σαντορίνη, μετά το άνοιγμα των μετακινήσεων

Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και η γνωστή ηθοποιός, λίγο μετά το άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό, έσπευσαν να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους και να επισκεφτούν ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της χώρας μας. 

Τόσο ο Κωστής Μαραβέγιας όσο και η Τόνια Σωτηροπούλου δηλώνουν λάτρεις των ταξιδιών, μιας και πριν από την πανδημία του κορονοϊού, διοργάνωναν εκδρομές κάθε μήνα, είτε μόνοι, είτε μαζί με φίλους. Έπειτα από ένα εξάμηνο με lockdown, μια απόδραση στη Σαντορίνη αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στο κυκλαδίτικο νησί και καθημερινά το εξερευνούν. Μάλιστα, η ηθοποιός θέλησε να δώσει μια γεύση από το ταξίδι τους στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες βόλτες τους δίπλα στη θάλασσα.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More