Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Αυτές είναι οι πιο όμορφες γωνιές της ερωτικής τους φωλιάς [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι full in love. Τον περασμένο Δεκέμβρη βγήκαν στο φως δημοσιεύματα που ήθελαν την εντυπωσιακή ηθοποιό και τον γοητευτικό τραγουδιστή να είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης.
Οι δύο τους αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις όμως η Τόνια κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Οι τυχαίες συναντήσεις αυξάνονται και με αφορμή τα βραβεία “Γυναίκες της χρονιάς” στα οποία ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν παρουσιαστής, η Τόνια παραδέχθηκε δημόσια τον έρωτά της για τον Κωστή. Κάθε μέρα που περνάει ο έρωτάς τους δυναμώνει και πλέον δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού που πιστεύουν ότι αυτή η σχέση θα φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Πριν λίγο καιρό, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

Η Τόνια διάλεξε με προσοχή τα έπιπλα του σπιτιού και ο Κωστής συμφωνούσε σε κάθε επιλογή της αγαπημένης του. Ο συνδυασμός των επιθυμιών τους είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η πιο ρομαντική φωλιά. Η εντυπωσιακή ηθοποιός ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει κάποιες από τις γωνίες του σπιτιού τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164