Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Δύο χρόνια μαζί και αχώριστοι! [pics]

Σε λίγο καιρό η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας θα συμπληρώσουν δύο χρόνια κοινής πορείας, με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα! Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε τον Δεκέμβριο του 2017 με το ζευγάρι να κάνει τις πρώτες κοινές εμφανίσεις. Μπορεί οι δυο τους να άργησαν να μιλήσουν για την τρυφερή σχέση που τους συνέδεε, ωστόσο ήταν δεδομένο ότι πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα!

Η Τόνια Σωτηροπούλου πλέον μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη, δημοσιεύοντας μάλιστα και κοινά στιγμιότυπά τους στα social media. Το αγαπημένο ζευγάρι συγκατοικεί πάνω από ένα χρόνο στο Μετς και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν θα αργήσει!

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ωνάσης: Τα θέλω όλα” στο θέατρο Παλλάς. Ο γνωστός τραγουδιστής έφτιαξε την υπέροχη μουσική της παράστασης, συνεπώς δεν θα γινόταν να λείπει από αυτή τη βραδιά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο θέατρο και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο πόζαρε χαμογελαστό και ευδιάθετο στο φακό. Η Τόνια στηρίζει πάντα τον αγαπημένο της και δεν θα μπορούσε να μην τον συνοδεύσει σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More