Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Είναι αχώριστοι! Οι βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας [pics]

Δύο χρόνια είναι πλέον μαζί ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου και απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή της κοινής τους πορείας. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και η γοητευτική ηθοποιός συγκατοικούν από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Μετς, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους θέλουν να επισημοποιούν σύντομα τη σχέση τους. Άλλωστε, η Τόνια έχει βρει στο πρόσωπο του Κωστή έναν ιδανικό σύντροφο, ενώ ο ερμηνευτής φέρεται στην αγαπημένη του σαν πριγκίπισσα!

Το ζευγάρι που αγαπά την μουσική, τις τέχνες και τα ταξίδια απολαμβάνει την κάθε στιγμή και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, όμορφες στιγμές μέσα από τα social media. Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο διάσημος Έλληνας μουσικός και ερμηνευτής ταξιδεύουν συχνά, στηρίζουν ο ένας τον άλλον και φυσικά κάνουν την μια βραδινή έξοδο μετά την άλλη.

Πριν μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια στο κέντρο της Αθήνας να κάνουν βόλτες με τον αδερφό του καλλιτέχνη. Η ηθοποιός έχει δεθεί πολύ με τον Νίκο Μαραβέγια, ο οποίος ασχολείται με τη φωτογραφία και ακολουθεί αρκετά συχνά τον αδερφό του στις περιοδείες του, καθώς τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. Οι δυο άντρες προχωρούσαν μπροστά, με την όμορφη Τόνια να ακολουθεί από πίσω τους.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More