Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Νέα βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους ενώ το τελευταίο διάστημα, έχουν επιλέξει να αποστασιοποιηθούν, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και η ηθοποιός, έχουν ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά του, με αρκετά ταξίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

«Θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον, θέλουμε ο ένας να πηγαίνει μπροστά ο άλλος, να δημιουργεί και να κάνει αυτό που αγαπά. Το να μην υπάρχει νοσηρός και σκληρός ανταγωνισμός, αλλά σύμπνοια και σεβασμός είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν δύο άνθρωποι μαζί. Ο Κωστής με επέλεξε και τον επέλεξα γιατί συνυπάρχουμε όμορφα, γιατί γελάμε πολύ, γιατί ερωτευτήκαμε πολύ!», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό In Style η Τόνια Σωτηροπούλου.

Πρόσφατα όμως, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Θανάσης Αλευράς, για να απολαύσουν το σόου του.

Το αγαπημένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ενώ διασκέδαζε μαζί με την παρέα του, ενώ όπως θα διαπιστώσεις και οι δύο ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More