Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Νέο ταξίδι στο Τελ Αβίβ για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics,video]

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο ένας έχει βρει στον άλλον αυτό που χρειαζόταν και φαίνεται πως η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες ζει κάτω από την ίδια στέγη – σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας – ενώ δεν σταματά τις κοινές αποδράσεις είτε στο εξωτερικό είτε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Τι και αν ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο πριν μερικές εβδομάδες, η Τόνια και ο Κωστής έφτιαξαν ξανά τις βαλίτσες τους και μπήκαν στο αεροπλάνο για… νέο προορισμό! Εδώ και δύο μέρες, το ζευγάρι βρίσκεται στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ και βιώνει νέες και ιδιαίτερες εμπειρίες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνες χθες Πέμπτη επισκέφτηκαν και την πόλη της Ιερουσαλήμ.

Οι δυο τους κάθε λίγο και λιγάκι ταξιδεύουν για διαφορετικές γωνιές της γης και εξερευνούν τον κόσμο! Ένα ταξίδι στο Ισραήλ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και τόσο η Τόνια όσο και ο Κωστής απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή του.

Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο της Αθήνας

Read More

And More