Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ο γάμος… αργεί!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Δεν προκαλούν, ενώ προσπαθούν να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Χωρίς… γλυκανάλατες αναρτήσεις, η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στηρίζουν ο ένας τον άλλον, ενώ αν και δεν το επιδιώκουν ποζάρουν άφοβα στα φωτογραφικά φλας.

Το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει στο Μετς, στο σπίτι του Κωστή Μαραβέγια, κάτι που έγινε πριν από έξι μήνες περίπου και τους έδεσε ακόμα πιο πολύ. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Secret, ακόμα δεν έχουν κάνει κουβέντα για γάμο, αφού δεν τους αγχώνει η… παραπάνω δέσμευση. Η ηθοποιός, άλλωστε δεν βιάζεται, καθώς είναι μόνο 31 ετών και παρόλο που θέλει πολύ να κάνει οικογένεια στο μέλλον, αυτή την περίοδο θέλει να εξελιχθεί σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της. Από την άλλη, ο τραγουδιστής που θα κλείσει τον Μάιο τα 45 του χρόνια, θέλει ακόμα να απολαύσει την “ελευθερία” του με την Τόνια και να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, όπως περισσότερα ταξίδια πριν προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του Κωστή Μαραβέγια, ο λόγος που θα ντυνόταν γαμπρός είναι για να κάνει οικογένεια. Έτσι, τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του έχουν επιλέξει να μην βιαστούν.

Read More

And More