Μόνο στο TLIFE

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Οι πρώτες φωτογραφίες τους μετά τον γάμο

Την πρώτη τους βόλτα ως νεόνυμφοι πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης 12 Οκτωβρίου στους δρόμους της Ύδρας η Τόνια Σωτηροπουλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. 

Το ζευγάρι, λίγες ώρες μετά τον πολιτικό τους γάμο, (δες εδώ φωτογραφίες από τους καλεσμένους στον γάμο του ζευγαριού) επέλεξε να ξεναγηθεί στα γραφικά σοκάκια του νησιού, με ξεναγό τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή. Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρισκόταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από την πρώτη βόλτα του παντρεμένου πλέον ζευγαριού και την ξενάγηση που έκαναν στο εκκλησιαστικό μουσείο του νησιού.

Δες τα αποκλειστικά στιγμιότυπα:

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας επέλεξε να τελέσει τον γάμο του στην Ύδρα, ένα νησί που αγαπά πολύ και επισκέπτεται συχνά. Οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι ενώ η τελετή έλαβε χώρα σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής. (δες εδώ το love story του Κωστή Μαραβέγια με την Τόνια Σωτηροπούλου)

Η είδηση του γάμου έγινε γνωστή μόλις λίγες ώρες πριν την τέλεσή του και παρότι κάποιοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι εντόπισαν το ξενοδοχείο, το ζευγάρι επέλεξε να μην εμφανιστεί για να φωτογραφηθεί αλλά ούτε και για να κάνει δηλώσεις. Ωστόσο θέλοντας να ευχαριστήσουν όσους ταξίδεψαν στο νησί έστειλαν μέσω τρίτων ένα κέρασμα. (δες εδώ τη μπομπονιέρα από τον γάμο του μουσικού με την ηθοποιό)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More