Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Όσα δήλωνε το ζευγάρι για τον γάμο

Σήμερα γάμος γίνεται! Όλα δείχνουν πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύονται σήμερα στην Ύδρα, σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή καμιά λεπτομέρεια, ούτε αν ο γάμος πρόκειται να είναι θρησκευτικός ή πολιτικός. Η γοητευτική ηθοποιός και ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχουν επιλέξει να κρατήσουν αυτή την προσωπική στιγμή μόνο για εκείνους, με συνέπεια να μη γνωρίζει κανείς τίποτα για την ξεχωριστή τους ημέρα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ συγκατοικούν σε ένα όμορφο και cozy διαμέρισμα στο Μετς. Όπως είναι επόμενο, όλα αυτά τα χρόνια οι δημοσιογράφοι ρωτούν το ζευγάρι αν πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αν θα παντρευτεί ή αν σκέφτεται να δημιουργήσει οικογένεια. 

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ερωτευμένοι στην Κεφαλονιά [pics]

Το TLIFE συγκέντρωσε τις δηλώσεις του καλλιτέχνη και της ηθοποιού όλα αυτά τα χρόνια. Οι τρυφερές εξομολογήσεις αλλά και οι απαντήσεις στο αν πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους…

«Σε καμία περίπτωση δεν θα παντρευτούμε το 2020! Δεν θα έκανα τίποτα μέσα στο 2020. Όχι! Δεν ισχύει. Θα πάρουμε τα μαθήματα που είναι να μας δώσει το έτος και θα πορευθούμε στα επόμενα χρόνια» είχε αποκαλύψει η Τόνια Σωτηροπούλου στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Και είχε δίκιο!

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ναι, θα έλεγα τον Κωστή «άντρα της ζωής μου»! Νομίζω ότι μετά από μια ηλικία, όταν έχεις συνειδητά κάποιον δίπλα σου και εκείνος έχει εσένα, αυτό που επιζητά ο καθένας είναι να είναι ο άλλος ο απόλυτος σύντροφος και όχι κάποιος για να περνάνε καλά. Είναι μια υπόσχεση προς τον άλλο αλλά και προς τον εαυτό σου. Προφανώς και ο Κωστής είναι μια σταθερά σημαντική της ζωής μου. Είναι κάτι που αν μας συμβεί, θα έρθει από μόνο του (ο γάμος). Δεν έχω κάποιο θέμα με αυτό, ούτε είναι ο πρωταρχικός μου στόχος. Όταν είναι να γίνει, θα γίνει».

«Δεν είναι αλήθεια με την έννοια της ημερομηνίας, ότι έχουμε βάλει στο μυαλό μας ότι θα γίνει αυτό. Ζούμε ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι. Η προσέγγισή μας απέναντι σε αυτό το κομμάτι είναι ότι το βλέπουμε σαν πάρτι, να γιορτάσουμε την αγάπη μας γενικά με τους φίλους μας και μπορεί κάποια στιγμή να γίνει. Δεν νομίζω να γίνει μέσα στο 2021. Να ζήσουμε πρώτα με το καλό. Χωρίς τα μέτρα…» είχε ξεκαθαρίσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

 

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, ο Κωστής Μαραβέγιας ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να παντρευτεί την Τόνια Σωτηροπούλου:  «Για μένα ο γάμος συμβαίνει όταν δυο άνθρωποι αποφασίσουν να συγκατοικήσουν. Από εκεί και πέρα είναι μια τυπική τελετή που είναι λίγο πιο… last year. Αλλά, δεν το σνομπάρω, όταν η σύντροφος θέλει, ανοιχτές αγκαλιές και το κάνουμε».

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο καλλιτέχνης είχε μιλήσει και για το ενδεχόμενο οικογένειας:  «Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε αποκαλύψει, επίσης, στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίoν: «Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση».

Read More

And More