Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Παντού μαζί! Ταξίδι στο Λονδίνο μόνο για μία ημέρα [pics,vid]

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους και κάθε ημέρα που περνάει η σχέση τους δυναμώνει όλο και περισσότερο! Το ζευγάρι έχει κλείσει ήδη έναν χρόνο που είναι μαζί και ήδη από τις αρχές της σχέσης του, μοιράζεται την καθημερινότητά του, μένοντας στο ίδιο σπίτι που έφτιαξαν οι δυο τους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μετς.

Μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης τρέφουν την ίδια τεράστια αγάπη για τις αποδράσεις και κάθε λίγο και λιγάκι φεύγουν για νέο προορισμό είτε εντός Ελλάδας είτε στο εξωτερικό. Αφού πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στην Ύδρα αλλά και στην Αγία Άννα στην Εύβοια, όπου ο Κωστής είχε live εμφάνιση, το ερωτευμένο ζευγάρι έφυγε… ξανά για Λονδίνο! Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στη βρετανική πρωτεύουσα και δεν είναι λίγες οι φορές που ταξίδεψε φέτος για Αγγλία. Πάντα μαζί της βρίσκεται και ο αγαπημένος της! Το Λονδίνο είναι μια πόλη που έχουν και οι δύο αγαπήσει και κάθε φορά περνούν υπέροχα!

Με το που έφτασε η Τόνια στην αγαπημένη της ευρωπαϊκή πόλη δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, η ηθοποιός ταξίδεψε στο Λονδίνο μόνο για μία ημέρα λόγω δουλειάς, γράφοντας μάλιστα στα στιγμιότυπα που ανήρτησε πως “Λατρεύω την δουλειά μου!”. Και ποιος δεν θα την λάτρευε αν κάθε λίγο και λιγάκι έφευγε για νέους προορισμούς;

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, μάλιστα, έδωσαν το παρών στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας στο Λονδίνο και πόζαραν στην ίδια πολύχρωμη πεταλούδα του London Pride!

Μπορεί ο Κωστής Μαραβέγιας να έχει όλο το καλοκαίρι συναυλίες αλλά το σίγουρο είναι ότι η Τόνια Σωτηροπούλου θα τον ακολουθεί παντού!

Read More

And More